Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

Infomoment 1ste middelbaar ART

7 maart 2022

Later kan je je hier registreren  zodat we je meer informatie kunnen bezorgen om deel te nemen aan dit infomoment. 

 

Schrijf in

vanaf 7 maart 2022 voor het 1ste middelbaar

Ben je zeker dat je naar PIKOH komt? Fijn! Laat dan vanaf 7 maart hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan de nodige informatie om je inschrijving te finaliseren.

 

Studieaanbod

Waarom zou je kiezen voor een kunstrichting?

Heel wat bekende en minder bekende kunstenaars zijn je voor gegaan op PIKOH. Kunst studeren is het waard! Tal van toekomstmogelijkheden later liggen voor je open. Ook buiten het hoger kunstonderwijs. Op PIKOH kan je zes jaar kunst volgen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

In het eerste middelbaar (1A artistieke vorming) kom je in contact met alle vormen van kunst zoals: beeld, architectuur, multimedia, woord, dans en muziek. Neem zeker een kijkje op de pagina van de studierichting Artistieke Vorming.

Welke keuze kan je maken?

Heb je al een uitgesproken interesse in één van onze opleidingen, raadpleeg dan zeker onze studiekeuzewijzer. Zo kan je ons aanbod voor de komende jaren raadplegen.

(Let op! De onderwijshervorming zorgt er voor dat het studieaanbod jaar na jaar gaat wijzigen. Inhoudelijk zal nagenoeg hetzelfde aangeboden worden. De benamingen gaan wel wijzigen).

Naar Profiel van de kunstschoolleerling

Op de Kunsthumaniora staat kunst centraal in het pedagogisch project. Wil je weten of je thuis hoort in het kunstonderwijs?

ONZE VISIE OP ONDERWIJS

Elke school benadert onderwijs op haar eigen manier. Ook PIKOH heeft een eigen visie op onderwijs. Wil je deze ‘saaie’  tekst lezen?

GDPR: De Kunsthumaniora Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Op 30 september 2020 zullen de gegevens automatisch uit de database verwijderd worden. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met info@sgpsol.be.