Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

infosessie 1ste middelbaar ART

Op vrijdag 26 februari '21 kan je deelnemen

aan een online infosessie voor het 1ste middelbaar. 

Meer informatie in deze link. 

Kunst in het gemoderniseerd secundair onderwijs.

De directies van de kso-scholen maken zich ernstig zorgen over de eigenheid van hun studierichtingen in het gemoderniseerde secundair onderwijs en richten daarom gezamenlijk een open brief aan de commissie onderwijs van het Vlaams Parlement. 

Deelt u onze bezorgdheid? Lees dan de brief en onderteken het digitale formulier met onze vraag aan het Vlaams Parlement om de eindtermen te herzien.

NIEUW!!!!

Creatie en Mode in het 1ste jaar van de 2e graad.

Tot vandaag kan je in Limburg in geen enkele school een opleiding volgen die gericht is op mode in al haar aspecten. Vanaf 1 september kan dat in PIKOH in de studierichting creatie en mode.

Ontdek onze studierichtingen

Start je kunstopleiding al vanaf het 1ste middelbaar en krijg ruimte om te groeien tot in het 6de

Waarom kiezen voor PIKOH

Open en creatieve geest

De kunsthumaniora streeft ernaar in een open en creatieve geest iedere leerling vanuit zijn/haar eigenheid te laten uitgroeien tot een ruimdenkende en kritische persoonlijkheid.

Alle vormen van kunst

Uniek is dat de kunsthumaniora Hasselt dit wil bereiken via alle vormen van kunst, zowel de beeldende, de architecturale als de podiumkunsten met een individu-gerichte pedagogiek.

Oog op de toekomst

De kunstrichtingen in ons studieaanbod zijn geen einddoel, enkel een medium, met het oog op een brede doorstroming naar het hoger onderwijs.

Nieuws

IK WIL KUNNEN....

24 februari 2021

1ste graad, 3WKD & 4WKD zingen 'Times like these' 

17 november 2020
Meer nieuws

Volg ons op