Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

Bekijk online onze schoolbrochure via deze link

Update voor nieuwe leerlingen

Helaas zijn alle momenten volzet voor het weekend van 8 en 9 mei. Gelieve de school telefonisch te contacteren op 011 26 72 72 voor een bubbelbezoek op een later moment. 

Update voor huidige leerlingen

Voor huidige leerlingen die de overstap maken van 2 naar 3 of van 4 na 5  kan je nog steeds een gepersonaliseerd bubbelbezoek of een virtuele kennismaking en een persoonlijk gesprek online boeken op 5 & 8 mei '21

1ste middelbaar ART

Vanaf 1 maart 2021 kan je online inschrijven

voor het eerste middelbaar ART. 

Creatie en Mode in de 2e graad.

Tot vandaag kan je in Limburg in geen enkele school een opleiding volgen die gericht is op mode in al haar aspecten. Vanaf volgende schooljaar in het 3e en 4e middelbaar kan je de richting Creatie en Mode volgen op PIKOH.

Ontdek onze studierichtingen

Start je kunstopleiding al vanaf het 1ste middelbaar en krijg ruimte om te groeien tot in het 6de

Waarom kiezen voor PIKOH

Open en creatieve geest

De kunsthumaniora streeft ernaar in een open en creatieve geest iedere leerling vanuit zijn/haar eigenheid te laten uitgroeien tot een ruimdenkende en kritische persoonlijkheid.

Alle vormen van kunst

Uniek is dat de kunsthumaniora Hasselt dit wil bereiken via alle vormen van kunst, zowel de beeldende, de architecturale als de podiumkunsten met een individu-gerichte pedagogiek.

Oog op de toekomst

De kunstrichtingen in ons studieaanbod zijn geen einddoel, enkel een medium, met het oog op een brede doorstroming naar het hoger onderwijs.

Nieuws

AVV - Ingeblikt '20

22 maart 2021

PIKOH - in de media2

17 maart 2021
Meer nieuws

Volg ons op