Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

Over de school

AANPASSEN

Hoe inschrijven

Creatief denken, de grondstof voor de toekomst

Het kunstonderwijs bekleedt een aparte plaats in het vormingslandschap. Hiervoor kiezen houdt een engagement in. Je kiest er bewust voor om te investeren in een bijzonder talent.

Een humaniora streeft ernaar jullie, als jonge mensen, te begeleiden in je groei, jullie denken en voelen te scholen. Zij voedt je zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel, twee noodzakelijke pijlers voor de toekomst.

Ons medium om dit te realiseren is ‘kunst’ : de kunst om originaliteit te scheppen, de kunst om vorm te geven aan gevoelens en dromen, de kunst om te luisteren en te spreken, de kunst om je kleine kantjes om te buigen naar grote kwaliteiten, de kunst om onbevooroordeeld open te staan, de kunst om te leren, de kunst om opbouwend kritisch te zijn, de kunst om van mening te kunnen veranderen, de kunst om te houden van kunst.

Meer weten over onze opleidingen?

AANPASSEN

Waarom kiezen voor PIKOH?

AANPASSEN

Kom eens langs

Meer weten over de school of onze studierichtingen? Kom dan naar één van onze infomomenten of maak een afspraak met de school.

subtitel voorbeeld

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore linkvoorbeeld hier »      

  • Excepteur sint occaecat cupidatat non proident,
  • sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est.
  • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem 

Knop voorbeeld

Youtube video of grote foto

Teamleden

Jeroen Smolders Leerkracht

Teamleden

Jeroen Smolders Leerkracht

Contact opnemen

Onze medewerkers bij PIKOH beantwoorden graag al je vragen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.