Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

Oriënteringsproeven/gesprekken 2de graad 2024

Voor de studierichtingen 3 & 4 Beeldende en Audiovisuele Vormgeving, 3 & 4 Beeldende en Audiovisuele Kunsten, 3 & 4 Creatie en Mode worden oriënteringsgesprekken gevoerd. In deze gesprekken gaan we samen met de leerling in dialoog om de juiste studiekeuze te maken. Het oriënteringsgesprek geeft richting aan de keuze, maar het is niet bindend.

We hebben deze oriënteringsproeven/gesprekken ingevoerd omdat we hebben opgemerkt dat leerlingen gedurende het jaar vaak van studierichting veranderen. Op deze manier willen we er zeker van zijn dat je een weloverwogen keuze maakt en voorkomen we achterstanden.

Bij de oriënteringsproef brengen enkele leerkrachten een gezamenlijk advies uit. Dit advies geeft richting aan je keuze, maar is niet bindend.

Gelieve voor de gewenste studierichting via de onderstaande link aan te melden voor de oriëntering vanaf april '24.

AANMELDEN ORIËNTEREN

De deadlines voor de oriënteringsproeven/gesprekken zijn 22 juni 2024 (1ste ronde) of 16 augustus 2024 (2de ronde).

Elke richting heeft specifieke vereisten. Tijdens de proef/gespreksronde wordt ook een opdracht gegeven om de kennis en motivatie van de leerling te beoordelen. Hieronder vind je informatie van 22-23 als illustratie van vraagstelling, informatieverzoeken of voorbeeldmateriaal voor de proef.

2de graad:

3e & 4e jaar Beeldende en Audiovisuele Vorming

Zaterdag 2 juli + woensdag 17 augustus

→ download richtlijnen PDF - optie Beeldende Vorming

→ download richtlijnen PDF - optie Audiovisuele Vorming

 

3e & 4e jaar Beeldende en Audiovisuele Kunsten

Zaterdag 2 juli + woensdag 17 augustus

→ download richtlijnen PDF - optie Beeldende Kunsten

→ download richtlijnen PDF - optie Audiovisuele Kunsten

 

3e en 4e jaar Creatie en Mode

Zaterdag 2 juli + woensdag 17augustus

→ download richtlijnen PDF

→ invulfiche

 

 

 

GDPR: De Kunsthumaniora Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Op 30 september 2021 zullen de gegevens automatisch uit de database verwijderd worden. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met info@sgpsol.be.