Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

Afhalen van de Ipads - Creatief digitaal. 

 

Beste ouders                                                        

We sleutelen als school reeds geruime tijd aan een groot ICT-plan voor de toekomst. In het kader hiervan lanceerden we het project “Creatief Digitaal”. Je kan hierover nog eens alles lezen in onze brochure op onze website:  https://www.pikoh.be/nl/creatiefdigitaal

 

Voor onze eerstegraads leerlingen koopt de school iPads aan. De leerlingen krijgen deze kosteloos in bruikleen om thuis en in de klas mee te werken. Ouders betalen enkel de hoes (met ingebouwd toetsenbord) en de stylus (om te tekenen).

 

We willen graag enkele afspraken maken met jullie;

 

  • Als school kiezen wij voor uniformiteit en we opteren voor een budgetvriendelijke combinatie; de hoes Logitech Rugged Combo 3 (voor iPad 7/8/9th Gen) en de tekenpen Logitech Crayon. Beiden kunnen aan een voordelige prijs via onze webshop aangekocht worden maar jullie zijn vrij om deze elders aan te schaffen.

 

Bestellingen via onze webshop tot en met 21 augustus 2023 worden gratis geleverd op school en niet op het thuisadres, bestelbewijs meenemen voor afhaling op 31 augustus. Indien je een bestelling plaatst na 21 augustus 2023, wordt er een leveringskost van €7 in rekening gebracht en wordt je bestelling aan huis geleverd.

 

Andere modellen of merken worden echter niet toegelaten.

 

Bestellen via onze webshop kan best zo snel mogelijk gebeuren via  https://pikoh.lab9.be  (zonder www. vooraan !!!).

 

  • Afhalen van de iPad zal op donderdag 31 augustus tussen 10u en 12u en tussen 13u en 15u doorgaan in de studiezaal (K-blok). De iPad wordt echter enkel meegegeven naar huis bij vertoon van het bestelbewijs van onze webshop of op vertoon van de elders aangekochte Logitech Rugged Combo 3 en Logitech Crayon.

 

  • Bij afhaling  dient ook de gebruiksovereenkomst getekend te worden door de leerling en door een ouder.

 

  • Tijdens de eerste schooldagen zijn er verschillende info-sessies en workshops voorzien om onze leerlingen kennis te laten maken met de iPad en zijn werking. De iPads worden door de school beheerd, leerlingen kunnen zelf GEEN apps installeren op het toestel.

 

Gelieve via onderstaande bevraging te bevestigen dat u weet heeft dat de iPad enkel meegegeven zal worden bij vertoon van het bestelbewijs van onze webshop of op vertoon van de elders aangekochte Logitech Rugged Combo 3 en Logitech Crayon. Indien mogelijk kan u ook aangeven of u de iPad voormiddag (tussen 10u en 12u), dan wel namiddag (13u-15u) wenst te komen afhalen.

 

KLIK HIER

 

We wensen jullie alvast een weldoende en welverdiende vakantie en kijken er naar uit om jullie binnen 2 maanden te verwelkomen op onze school.

 

Met vriendelijke groeten,

 

De directie en het ICT-team