Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg
2 - 3
juni
2023

GIP EXPO

14.00 - 17.00 u.
PIKOH , RECOR en Abdijsite Herkenrode , Gouverneur Verwilgensingel 3 , 3500 Hasselt

GIP EXPO- INSIDE OUT 

Een Geweldige Afsluiting van Creativiteit bij PIKOH

Wij zijn  super enthousiast om de jaarlijkse GIP EXPO aan te kondigen! Deze geweldige eindtentoonstellingen zijn het hoogtepunt van het harde werk, de toewijding en het talent van onze fantastische leerlingen in allerlei artistieke richtingen. De GIP EXPO met als thema INSIDE OUT belooft een inspirerend evenement te worden waar bezoekers kunnen genieten van verschillende kunstvormen en de opkomende generatie creatieve geesten kunnen bewonderen.

We hebben een geweldige mix van richtingen die deelnemen aan de GIP EXPO, waaronder de Artistieke Opleiding, Architecturale en Binnenhuis Kunsten, Architecturale Vorming, Audiovisuele Vorming, Beeldende Vorming, Industriële Kunsten, Toegepaste Beeldende Kunsten en Vrije Beeldende Kunsten. Elk van deze richtingen zal een unieke en boeiende presentatie bieden, waarbij onze studenten hun artistieke vaardigheden en innovatieve ideeën laten zien.

Op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni van 14:00 tot 17:00 uur kan je de werken van de leerlingen Artistieke Opleiding, Toegepaste Beeldende Kunsten en Vrije Beeldende Kunsten bewonderen in de RECOR. Dit evenement geeft jou de kans om te genieten van allerlei artistieke expressies, van schilderijen en beeldhouwwerken tot mixed media, grafische vormgeving en digitale kunstwerken. De verbeeldingskracht en creativiteit van onze studenten zullen je zeker prikkelen en meenemen op een boeiende artistieke reis.

Tegelijkertijd vindt op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni van 14:00 tot 17:00 uur ook de GIP Expo van Beeldende Vorming plaats in THE GALLERY van de Abdijsite van Herkenrode. Hier kun je genieten van de prachtige artistieke uitingen van onze leerlingen Beeldende Vorming. Zorg ervoor dat je deze geweldige tentoonstelling niet mist!

Op zaterdag 3 juni van 14:00 tot 17:00 uur vinden de exposities plaats voor de richtingen Audiovisuele Vorming, Architecturale Vorming, Architecturale Kunsten en Industriële Kunsten op de campus van PIKOH. Deze tentoonstellingen verkennen de grenzen van visuele en ruimtelijke creativiteit en nemen je mee in de wereld van foto, film, architecturale vormgeving, productontwerp, binnenhuiskunst en industriële kunst.

De verschillende tentoonstellingen bieden niet alleen onze leerlingen een platform om hun eindwerken met veel trots te presenteren, maar ook een kans om in contact te komen met kunstliefhebbers en professionals uit de creatieve sector. Deze exposities zullen je zeker inspireren en de veelzijdigheid en het talent van de nieuwe generatie kunstenaars laten zien.

Mis de GIP EXPO van PIKOH niet! Zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag 3 juni of zondag 4 juni van 14:00 tot 17:00 uur op verschillende locaties. Het wordt een weekend vol inspiratie, creativiteit en trotse kunstenaars in de dop. We hopen je daar te zien!