Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

1ste LEERJAAR ART (A-stroom)

  Inschrijven voor schooljaar ‘22-‘23

  Neem contact met ons secretariaat op 011 26 72 72

   

  Inschrijven voor schooljaar ‘23-‘24

  Vanaf dit schooljaar wordt er gewerkt met het systeem van AANMELDEN.

   

  WAAROM AANMELDEN?

  In de meeste secundaire scholen in Hasselt is er voldoende plaats en kan je rechtstreeks inschrijven bij je school van voorkeur. Omwille van beperkte plaatsen in onze school voor 1A (1ste leerjaar ART) moeten we werken met een systeem van aanmelden. 

   

  WAT IS AANMELDEN?

  Dit wil zeggen dat je digitaal registreert en zo aangeeft dat je je kind wil inschrijven in onze school. Alle registraties worden verzameld en op basis van ordening krijg je onze school al of niet toegewezen. Deze ordening verloopt in eerste instantie op basis van voorrangsregels, waarbij kinderen met al een broer en/of zus op onze school én kinderen van personeel voorrang hebben. Ook zij moeten aanmelden tijdens de aanmeldperiode. De overige beschikbare plaatsen worden toegewezen op basis van toeval (digitale blinde loting). 

  Zijn er onvoldoende plaatsen en krijg je onze school niet toegewezen? Dan krijg je een weigeringsdocument en kom je op de wachtlijst. Komt er toch nog een plaats vrij op onze school en sta je bovenaan de wachtlijst? Dan contacteren wij je om je in te schrijven.

   

  Bvb: Onze school heeft 100 plaatsen in 1A en er zijn 125 leerlingen die zich hebben aangemeld voor 1A. Via het systeem van ordening krijgt iedere leerling een ticket. Dus 100 leerlingen krijgen een e-mail waarmee ze onze school krijgen toegewezen en kunnen inschrijven. De 25 overige leerlingen krijgen een ticket van de wachtlijst.

   

  HOE AANMELDEN?

  Meld je digitaal aan in de periode van 27 maart (9 uur) tot en met 21 april 2023 (16 uur). Het tijdstip van aanmelden heeft geen invloed op de toewijzing van de school. Ten laatste 3 mei 2023 ontvang je een e-mail of onze school krijgt toegewezen of dat je op de wachtlijst staat.

   

  HOE INSCHRIJVEN NA TOEWIJZING AAN ONZE SCHOOL?

  Krijg je onze school toegewezen? Dan kan je je kind inschrijven van 16 mei (9 uur) tot en met 12 juni 2023 (16 uur). Neem contact op met de school om na te gaan hoe je kan inschrijven. Na deze periode vervalt je e-mail om in te schrijven.

  Schrijf je dus tijdig in!

   

  De aanmeldlink zal vanaf 27 maart 2023 beschikbaar zijn via onze schoolwebsite.

   

  GDPR: De Kunsthumaniora Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Op 30 september 2024 zullen de gegevens automatisch uit de database verwijderd worden. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met info@sgpsol.be.