Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

1ste LEERJAAR ART (A-stroom)

  Inschrijven voor schooljaar ‘24-‘25

  Onze school werkt via het aanmeldsysteem van het LOP Hasselt. 

  Dit wil zeggen dat je vanaf 25 maart 2024 (9u) tot 19 april (16u) online kan aanmelden voor het eerste jaar Art (A-stroom, alle opties).

  LINK

  Het tijdstip van aanmelden heeft geen invloed op de toewijzing van de school. Ten laatste 13 mei 2024 ontvang je een e-mail of je onze school al dan niet krijgt toegewezen.

  Aanmelden is niet gelijk aan inschrijven! Krijg je PIKOH toegewezen, dan dien je nog met onze school contact op te nemen om je effectief in te schrijven. Dit kan in de periode van 14 mei (9 uur) tot en met 10 juni 2024 (16 uur).

  Kinderen met al een broer en/of zus op de school van voorkeur en kinderen van personeel melden aan tijdens de aanmeldperiode samen met de overige leerlingen. Broers en zussen en kinderen van personeel krijgen voorrang op de overige leerlingen.

  Voor de andere leerjaren van onze school dien je niet aan te melden, maar kan je gewoon rechtstreeks inschrijven vanaf 15 april. 

   

  Meer info vind je op de website van de stad Hasselt <LINK> of via deze infobrochure <DOWNLOAD>

   

  GDPR: De Kunsthumaniora Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Op 30 september 2024 zullen de gegevens automatisch uit de database verwijderd worden. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met info@sgpsol.be.