Contact en ligging

Makkelijk bereikbaar vanuit een groot deel van Vlaanderen.

 

Openbaar vervoer

De Provinciale Kunsthumaniora Hasselt is perfect bereikbaar vanuit alle hoeken van Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Station Hasselt

Je kan perfect met een fiets tussen het station en de school pendelen. Er is ook een makkelijke busverbinding vanuit de Elfde Liniestraat naar het station van Hasselt en terug.

Rechtstreekse lijnen

Er zijn ook tal van rechtstreekse lijnen naar de Provinciale Kunsthumaniora Hasselt. Hiervoor raadpleeg je best de website van De Lijn.

Tijdig thuis

Kom je van ver met het openbaar vervoer ? Speciaal voor deze leerlingen hebben we een regeling uitgewerkt zodat je toch op een redelijk uur terug thuis bent. Je dient aan de hand van je woonplaats en het busschema van De lijn aan te tonen dat je na 18.00u thuiskomt. Het secretariaat zal dan toestemming geven om op maandag, dinsdag en donderdag vroeger de school te mogen verlaten. Zolang je schoolresultaten goed blijven, mag je van deze gunstmaatregel gebruik maken.

Intern

De Provinciale Kunsthumaniora Hasselt heeft leerlingen van Leuven, Aarschot, Achel en andere verre steden en gemeenten. Je kan ook op internaat gaan in Hasselt.

Heb je interesse om op internaat te gaan? Neem dan contact met de school via mail.