Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

KUNST IS HET WAARD!

Onder normale omstandigheden zou je dan een bezoekje brengen aan onze school en je meer informeren over bepaalde richtingen. Corona steekt hier een stokje voor maar we willen jullie natuurlijk nog steeds correct informeren over de verschillende richtingen binnen onze school. Hoe doen we dit coronaproof?  Je kan je inschrijven voor een gepersonaliseerd bubbelbezoek in onze school of een virtuele kennismaking en persoonlijk gesprek online.

OKD of Open Kunst Dagen op 8  & 9 mei  ‘21 zijn specifiek bedoeld voor nieuwe leerlingen die op PIKOH willen studeren.

GKD of Gesloten Kunst Dagen op 5 & 8 mei ‘21 zijn specifiek bedoeld voor leerlingen die al op PIKOH zitten en een keuze moeten maken bij de overgang naar een nieuwe graad. Bijvoorbeeld een leerling van 2ART gaat naar het 3e middelbaar of van het 4e middelbaar naar het 5e middelbaar. 

Schrijf je hier in 

GDPR: De Kunsthumaniora Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag. Op 30 september 2021 zullen de gegevens automatisch uit de database verwijderd worden. Je hebt altijd het recht je gegevens in te kijken, te laten aanpassen of te laten schrappen. Hiervoor neem je contact op met info@sgpsol.be.