Vragen?

+32 11 26 72 72

Provincie Limburg

Het provinciaal onderwijs Limburg hecht veel belang aan ieders gezondheid. Ook die van jou!

 

Omdat de opendeurdagen op de scholen niet meer kunnen doorgaan, willen we u toch graag blijven informeren over onze school en ons studieaanbod. We gaan online info-momenten organiseren en regelmatig onze informatie updaten.

Bekijk ons studieaanbod

 

Andere activiteiten

  • Boek je bubbelbezoek (voor max. 3 personen) op nummer 011/26 72 72 
  • Bekijk onze school virtueel 360° tour
  • Volg onze social media voor een voorstelling van alle richtingen met de #OKDgoesdigital en #PIKOHgoesdigital

Instagram

Facebook
 

Bijkomende vragen

  • Heb je toch dringende vragen of je studiekeuze, stel ons dan nu je vraag en telefoneer ons tijdens de schooluren op het nummer +32 11 26 72 72
  • Zijn we er niet? Stuur dan een mail naar kunsthumaniora@limburg.be of vul onderstaand formulier in.
  • Wil je graag op de hoogte blijven? Kies dan voor "algemene informatie"

Heb je nog vragen over een studierichting

Onze medewerkers bij PIKOH beantwoorden graag al je vragen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je dat we je gegevens gebruiken om je op de hoogte te houden van onze infodagen en andere activiteiten? Dan kan je onderstaande checkbox aanvinken. Ik verklaar me akkoord dat mijn gegevens bewaart en verwerkt voor een periode van 12 maanden om mij zo gerichte informatie te bezorgen over mijn studiekeuze (en mijn interesse in de aangeduide opleidingen). Uw gegevens zullen bewaard en verwerkt worden in overeenstemming met de Europese en Belgische regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Lees het privacybeleid van de scholengemeenschap.